Little Life pentu

Kaikki pentumme kasvavat kotioloissa perheen keskellä. Ensimmäiset elinviikot pennut saavat olla emon kanssa rauhassa makuuhuoneessamme. Näin haluamme varmistaa mahdollisemman turvallisen alun pienille ja emolle rauhan hoitaa aarteitaan. Kun kiinteän ruokailun alkuhaasteet on ohitettu ja syöminen alkaa sujua alkaa myös sosiaalistuminen perheen muuhun laumaan. Näihin aikoihin otamme vastaan ensimmäiset perheen ulkopuoliset pennunkatsojatkin. Tullakseen tasapainoiseksi  koirakansalaiseksi pentu tarvitsevat paljon aikaa ja rakkautta ensin emoltaan ja myöhemmin  kasvattajaperheeltä ja sen jälkeen uudessa kodissaan.


Meillä on Amerikancockerspanielin pentuja!

Lauantaina 20.8.2022 syntyi kaksi mustaa poikaa ja kolme mustaa tyttöä. Emänä ihana Kylie, Little Life Touch My Heart ja isänä oma valloittava suklaapoikamme Simon, Bellevue Chik Sainon. Päivitämme lisää pentueesta pia. Kaksi mustaa poikaa etsii harrastavaa kotia, mikäli sinua kiinnostaa musta jenkkipoika ota yhteyttä: 0405722940 tai outi.heikkinen64@gmail.com

Aikaisemmat pentueet

LITTLE LIFE KENNELIN PENTUEET 

Tutustu tästä meidän aikaisempiin pentuihin. Little Life kasvatustyön on jatkunut jo yli 30 vuotta. Alkuvuosien pentueista ei kaikista valitettavasti ole kuvia eikä kaikkia yksityiskohtaisia tietoja tallessa.

Amerikancockerspanielit

Shetlanninlammaskoirat