Fiia-Niki pentue 2 mustaa tyttöä, 1 buff tyttö synt 31.1.2022

Fiialla, Little Life Touch Of Queen on pennut Nikin, CH Square Point's Once-In-A Blue Moon kanssa.

Pennut syntyi 31.1.2022, tyttövoittoinen oli tämä pentue. Valitettavasti menetettiin kaksi pentua. Fiia oli rauhallinen koko synnytyksen, normaalia emän petailua polttovaiheessa, hivenen oli työnnöt kuitenkin voimattomia ja lähdettiin hakemaan eläinlääkäristä apua kahden ensimmäisen pennun jälkeen. Kaikki pennut syntyivät kuitenkin onneksi normaalisti. Ensimmäisen yön jälkeen painot kaikilla kolmella lähtenyt hienosti nousuun.

Kuvia pennuista (klikkaa kuvaan)

Pentueen isä, CH Square Point Once-In-A Blue Moon on oma ihana poikamme Ranskasta. Tämä kultainen veijari on aina valmiina tekemään ja touhuamaan. Niki on ollut kolmena vuonna peräkkäin suomen menestynein buff uros näyttelyissä. Niki harrastaa jonkin verran myös agilityä ja se on suorittanut MH-kuvaukset, josta videokooste löytyy Nikin omalta sivulta.

Pentueen äiti on tyttäreni Henna Saarisen omistama Fiia, Little Life Touch Of Queen. Fiia käynyt näyttelyissä säästeliäästi saavuttaen sertin junioriluokasta. Fiia osaa myös kaikki agilityesteet ja suunnitteleekin ensimmäisiä kisastartteja heti mammaloman jälkeen. Fiiasta lisää tieto tytön omilta sivuilta.


Molemmilla vanhemmilla laajat terveystakastukset

Isä Nikin tiedot Suomen Kennelliiton Jalostustietokannassa

Äiti Fiian tiedot Suomen Kennelliiton Jalostustietokannassa


Kiinnostuitko Little Life Amerikancockerspanielin pennusta?

Ota yhteyttä Outiin:

outi.heikkinen64@gmail.com


Kuvia vanhemmista